Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Olej ze słodkich migdałów (zimnotłoczony) 100 ml

Dostępność: duża ilość
Cena: 12,00 zł 12.00
quantity szt.
Zyskujesz 12 pkt [?]

Opis

Olej ze słodkich migdałów należy do najbardziej popularnych olejów kosmetycznych. Zawiera głównie kwas olejowy i NNKT. Stosuje się go w oczyszczaniu i pielęgnacji cery podrażnionej, wrażliwej i dojrzalej. Olej nie jest zbyt tłusty, ciężki i dobrze współdziała z innymi surowcami kosmetycznymi.

Skład INCI: Prunus Amygdalus Dulicis Oil.

Opinie o produkcie (1)

21 lutego 2017

Dobry olej, zwłaszcza do olejowania włosów przed myciem. Nie obciąża i ładnie wygładza włosy. Dobry również przy przesuszonej skórze na dłoniach.

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl